The day after

Na weken hard werken, lag ik vannacht tot 3 uur klaarwakker in bed. Moe, maar ik kon niet slapen. Het boek is af en dat heb ik gevierd. Met mijn collega’s bij de ASN Bank, die me verrasten met bloemen, chocola en een speech. En ’s avond met Mette, Harmen, Sanne, Maurits, Matthijs, Joke, Ynzo, Yoeri, Igor, Nils, Thomas, Marietta, Jan, Carine, Beatrice, met Wieke en Joshua van Sdu Uitgevers en met familie en vrienden.

De presentatie was tijdens Clean Drinks, die een mooie avond organiseerden bij Noorderlicht in Amsterdam Noord. Een geweldig plek. Je komt aanrijden en dan zie je het. Een oase midden in de chaos van oude gebouwen. Het ziet eruit als de eerste nederzetting op een nieuwe planeet. Een huis, een schuurtje, een speelplek, een tuintje, maar dan in de ongerepte stad. En je kunt er nog heerlijk eten ook.

Clean Drinks was voor mij een logische plek op mijn boek te presenteren. Het is de plek bij uitstek waar ondernemers en andere geïnteresseerden ervaringen uitwisselen, kennis maken en samenwerking zoeken. En als je daar om je heen kijkt, weet je dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Elk goed idee kan een succes worden, als je er zelf maar in gelooft, de moed hebt om het echt te doen en mensen om je heen verzamelt die in jouw droom geloven en je willen helpen.

Mijn boek was ook een droom. En gelukkig waren er ontzettend veel mensen die er in geloofden. Nu is het er en moet ik afwachten of mensen het ook willen kopen (en dat kan nu o.a. op bol.com). En heel veel lawaai maken om te laten weten dat het er is.

Als je me daar bij kunt helpen, dan hoor ik het graag!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s