Over Het Nieuwe Groen

Wie rondloopt met een goed en duurzaam idee om een bedrijf of stichting te starten, heeft waarschijnlijk veel vragen, maar weinig antwoorden. Is je idee wel goed genoeg? Is er een markt voor je idee? Moet je echt een businessplan schrijven? Waar vind je financiering? Hoe laat je de wereld weten dat je bedrijf bestaat?

Om deze vragen, en nog vele andere, te kunnen beantwoorden, heb je mensen nodig die met je meedenken. Ondernemers die het klappen van de zweep kennen. Visionairs met een neus voor goede ideeën. Specialisten die je met hun vakkennis behoeden voor missers… Maar waar vind je die mensen? En hoe raak je met ze in gesprek?

Het Nieuwe Groen voert dit soort gesprekken in boekvorm. 28 bijzondere en uiteenlopende duurzame en sociale ondernemers en specialisten delen hun ervaringen met je. En die ervaringen kunnen jou helpen bij het uitwerken van je eigen plan. Ze laten je zien wat de dilemma’s zijn en hoe ze daarmee omgaan. Allemaal op hun eigen manier. Maar ze laten je vooral zien dat het kan.

Het Nieuwe Groen inspireert en informeert elke startende ondernemer. Ben je al een tijdje bezig, dan zijn de ervaringen herkenbaar. Maar wat het boek vooral doet, is je motiveren om je droom te realiseren. Want als er iets is dat de geïnterviewde ondernemers naar voren brengen, dan is het wel dat je alles kunt bereiken als je het maar echt wilt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s